Wilt u uw bevindingen over mijn werk delen? Laat een berichtje achter in het gastenboek:

10 Reacties

 1. Met Jantien is het ontzettend prettig samenwerken. Binnen no time worden aanpassingen gedaan en de communicatie verloopt vlot en zeer prettig. We zijn ontzettend blij met de beide websites voor onze studies. Dus meer dan logisch dat we Jantien weer benaderd hebben voor een nieuw-te-starten project.

  Antwoord
  • Bedankt voor de leuke samenwerking Madeline en Lisanne!

   Antwoord
 2. Via via ben ik bij Jantien terecht gekomen. Ik wilde graag een simpele, zakelijke website. Jantien heeft deze in korte tijd geheel naar wens voor mij gemaakt. De communicatie met haar was snel en effectief. Een hele prettige ervaring. Complimenten en ga zo door!

  Antwoord
 3. Een mailtje naar Jantien is voldoende om snel en professioneel mijn, door haar gebouwde website weer online te zetten! Kijk, dat noem ik nu klantgerichtheid en service!

  Antwoord
 4. Heel tevreden! Professioneel, snel, betaalbaar. No fuss, geen gedoe!

  Antwoord
 5. Ik ben zeer tevreden over de snelle en prettige communicatie!
  Mijn ervaring is dat mijn vragen altijd direct en helder beantwoord worden. Fijn!

  Antwoord
 6. Voor één van mijn opdrachtgevers heel fijn met jou samen gewerkt Jantien! Goede en duidelijke communicatie met als resultaat een prachtige website.

  Antwoord
 7. Al sinds 2010 kom ik bij Jantien terug voor alle werkzaamheden omtrent mijn website. Ze reageert snel, denkt constructief mee, geeft heldere reacties en levert altijd alles op tijd op. Geweldig om mee te werken!

  Antwoord
 8. Het is nu bijna 4 jaar geleden Jantien, dat jij mijn mini-webside maakte. Deze wordt ieder jaar zorgvuldig door jou aangepast naar mijn wensen, en niet te vergeten jou enorme kennis en creativiteit die het helemaal tot een mooi plaatje maakt. Je bent snel, denkt mee, en het eindresultaat is zo mooi!

  Antwoord
 9. Dank voor het razendsnel oplossen van een ernstig probleem. We weten nog altijd niet hoe je het voor elkaar hebt gekregen, maar je bent fantastisch! Zonder jouw indrukwekkende expertise was dit nooit afdoende verholpen. Wat een service! Heel erg bedankt.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.